HDD Adatmentés

Ingyenes bevizsgálás

Meghibásodott személyi számítógépünkben a merevlemez?

Ha bekövetkezett a baj és merevlemezemen található adataim elérhetetlenek?
Jó hír, szerencsére van erre is megoldás!
Bármilyen hibás merevlemezével forduljon bizalommal hozzánk. 
Adatmentő munkatársunk bevizsgálást keretében tájékoztatja a merevlemeze állapotáról és az adatmentés várható költségeiről.
További információért kérem keressen telefonon, illetve látogasson el szaküzletükbe!

Miért válassza szolgáltatásunkat?

Nincs bevizsgálási díj *

Csak bontatlan adathordozó esetén!

Kedvező díjszabásával

FIX árak

Megbízhatóság

Laborounk visszajelzések alapján a Szigetszentmiklós és térségben a legjobb visszajelzést kapta.

Sikeresdíjas adatmentés

Csak 80 % feletti sikeresen elvégzett helyreállítás után kell fizetni.

Nálunk nincsenek rejtett költésgek, fix árakon dolgozunk!

Árak

HibajelenségÁr
Elektronikailag sérült lemez esetén
50.000* Ft – tól
Logikailag sérült lemez ( raid ) esetén50.000* Ft – tól
Elektronikai vezérlés | Firmware javítás55.000* Ft – tól
Adatvisszaállítás sérült lemez esetén90.000* Ft – tól
Törölt adat visszaállítása20.000* Ft – tól
Mechanikai probléma esetén290 000 Ft (fix)*

NORMÁL

(INGYENES)
0 Ft
  • Vizsgálati idő:
  • 1 – 3 munkanap

AZONNALI

(SORON KÍVÜL)
10 000
*
Ft
  • Vizsgálati idő:
  • 0 – 4 óra
S O S

BONTOTT ESTÉN

(Feltéve előzőleg már volt javítási kísérlet.)
10 000
FIX
Ft
  • Vizsgálati idő:
  • 2 - 5 munkanap

Fontos megjegyezni csak normál esetben igaz, tehát ez az jelenti ha sürgős az adatok visszaállítás, akkor ez esetben szükséges fizetni sürgősségi felárat.

Ezt azért vezettük be mivel kollégáink folyamatosan dolgoznak és egy S O S visszaállítás esetén félre kell tenni a már folyamatban lévő munkát. Ez ügyben kérjük leendő ügyfelünket ezt tartsák tiszteletben és megértésüket kérjük.​

Ha számítógépben lévő hdd, ssd vagy eszközök például külső winchester ( raid ) vagy pendrive adataihoz megszokott módon nem tudjuk elérni, eszközünkben valamilyen gikszer lépett fel.

Fontos, adathordozónkat tovább NE HASZNÁLJUK, és mielőbb távolítsuk el számítógépünkből, valamint ne próbáljuk meg szoftverekkel javítani esetleg szakszerűtlen helyreállítási módszerekkel orvosolni. Mivel ezek a folyamatok jelentősen csökkentik a későbbi sikerese adatmentés helyreállítását esélyét.

Törölt merevlemez

Mechanikai sérült hdd estén

Egyik gyakori rendellenesség. Mit is jelent? Akkor beszélünk ilyen hibáról, ha merevlemezünk használat közben például leesett vagy épp csak neki koccant egy kemény felülethez. Ezen belül az ilyen a hiba a winchester belsejében jelentkezik. Vagy az olvasófej úgymond kiakadt ami azt jelenti nem tudja fej pozícióba helyezni a lemeztányér felé. Itt a szoftveres adatmentés lehetetlen és létfontosságú a merevlemez bontása.

HDD Adatmentés logikai sérülés esetén

Ebbe az esetben feltehetően nem fizikai hibáról van szó ez úgymond szoftveres rendellenesség. Ami annyit tesz merevlemez esetéban a partíciós táblája szétesett. Ezt többek között megfelelő szoftver segítségével majd 100%- os eséllyel vissza lehet állítani. Mikor következik be ez a gond?

Nagyon sok esetben akkor amikor nem megfelelő módon távolítjuk el az adathordózónkat hasonló eszközről.

Egyszerű példa laptopból csak úgy kihúzzuk a winchestert. Ekkor jelentős esélye van a partíciós tábla megsérül mivel a noteszgép még használja a hdd-t.

adatmentés
Rólunk írták | Vélemények
Aba Attila
5/5

Történt velem, ami legrosszabb történhetett leejtettem egy meghajtót, amelyen többkörös mentés volt rajta közel 300 GB-i anyaggal. Több szakemberrel felvettem a kapcsolatot, próbáltak segíteni, sőt többen szét is szedték a külső meghajtót, de nem sikerült életre kelteni. Mivel majd’ 20 év alatt elkészített dokumentumok és egyéb más fontos anyagok mentek volna veszendőbe, így keresgettem az interneten és rátaláltam a PcMentésre, amely igen komoly referenciákkal rendelkezett és az értékeléseik is igen meggyőzőek voltak.

Felvettem a kapcsolatot a CÉGGEL és maximálisan segítőkészek voltak, több dologban is, nem húzogatták a szájukat, több alkalommal szét lett szedve a meghajtó, nem fűztek semmihez megjegyzést, csak tették a dolgukat, (szerintem majdnem 100 %-ban megmentették meg az elveszettnek hitt anyagaimat) amit vállaltak (bár Ők csak annyiról biztosítottak, hogy mindet megtesznek azért, miszerint a legtöbb adatot visszanyerjék).

Sőt mivel nem volt elég a pénzem, így nagyon segítő módon megoldották az utolsó részletet 3 havi utalással megoldjam, így kevésbé terhelte meg a költségvetésemet ez a “nagy projekt”. NAGY-NAGY TISZTELETTEL AJÁNLOM a PCMENTÉS-t mindenkinek akinek problémája van a meghajtó meghibásodásával és az adatok visszanyerésével kapcsolatban vagy segítségre van szüksége. Köszönöm Önöknek, mind emberségből, mind segítő készségből, mind szakértelemből JELESRE vizsgáztak.

Adatmentő Kft -k összehasonlítása

Ne keressen tovább adatmentő cégek között? Természetesen nem mindegy az sem, mennyiért lehet visszaállítani a file-okat. Adatmentés összehasonlításához alapul vettünk 1 példát, miszerint az adathordozó leesett és csak kattógó hangot ad.

Három nagy Budapest és melletti céget vettük nagyító lencse alá, részletekhez olvasson tovább.

Adott egy hibás merevlemez jelen esetben 3.5 “-es 1 TB-os  HDD-k szerelés közben leesett és azóta kerregő hangot ad!

Lássuk előbb a konkurens adatmentő cégek milyen bevizsgálási díjjal dolgoznak.

Bevizsgálási díjjak
Konkurens cégBevizsgálási díj
APOSTOL Informatika15 000 Ft*
Hungarodata.hu0 Ft*
KÜRT Adatmentés15 000 Ft*
AdatVissza.hu15 000 Ft*
PCMentés.hu Adatmentés0 Ft*

HDD Adatmentés árak

Konkurens cég Várható javítási ár
APOSTOL Informatika250 000 Ft -tól*
AdatVissza.hu225 000 Ft -tól*
KÜRT Zrt.230 000 Ft -tól*
Egyéb konkurens cégek300 000 Ft -tól*
PCMentés.hu Adatmentés290 000 Ft (fix)*
Tudott dönteni?

NOS! Igen itt maximálisan a számok beszélnek és mint jól látható mi a PCMentés.hu-nál ennél a pontos hibánál fixen  várható összeget adunk árajánlatban ügyfeleinknek. Az adatmentés árajánlatokat cégekkel egy telefonos beszélgetés előzte meg.

Ha elvesztette adatait, kérjen mielőbb tanácsot!

Adatvisszaállítás folyamata

  • Eszköz átvétele

illetve az ügyfél minél pontos hibajelenség leadásával az adathordózóról készítünk egy pontos állapotfelmérést. Melyet egy külön erre a célra gyártott speciális hardverrel végzünk, eme eszközzel lehetséges a már menthetetlenek tűnő adatokat visszanyerése is.

  • Tájékoztatjuk ügyfelünket a javítás folyamatáról

és költségéről valamint árajánlatot teszünk az adatok visszanyerésére.

  • Adatok visszaállításának megkezdése

Az ügyfél úgy döntött, amennyiben kéri az adatok visszaállítását, megkezdjük a folyamatot amely több órán keresztül zajlik, mivel az sikeres adatmentés esetén használt hardverrel szektorról-szektorra bitről-bitre olvassa le az adatokat a sérült eszközünkről. Folyamat végén értesítjük az ügyfelet Amennyiben adatvisszaállítás elérte minimum 90%-ot, úgy az adatokat átadjuk ügyfelünknek.

  • Szolgáltatási díj kiszámlázás és fizetése

amennyiben pozitív a visszajelzés és az ügyfél megelégedett a visszaállítás állapotával.

Mennyibe kerül az adatvisszaállítás?

Ügyfeleink nagy többsége az első kérdése mennyi esély van a helyreállításra. Sajnos biztosat nem tudunk mondani, de ellenben megteszünk mindent a sikeres visszaállítás érdekében.

Mitől függ tehát az adatok visszaállítása?
Fontos, előbb fel kell tárni a rendellenesség okát, például, ha külső behatás érte a merevlemezt, akkor nagyon súlyosbítja a helyzetet mennyire sérült lemezünk, hiszen ha olyan behatás érte, tegyük fel átmegy rajta egy harckocsi és több darabra törik akkor fenn áll az esélye és szinte semmilyen opció nincs arra sikeres adatmentésre, de ha csak épp valamilyen ok miatt kellett szerelni az adathordozónkat és leejtettük illetőleg épp hozzá koccant valamihez. Ebben az esetben nagyon nagy esélye van annak az adatokat vissza tudjuk állítani akár bontási beavatkozás nélkül is.

Reméljük sikerült dönti és hamarosan a megelégedett ügyfeletek táborába tudhatjuk!