logo1920x1080

H-P: 09:00 - 18:00

NYITVA TARTÁS VÁLTOZÁS!
Tájékoztatjuk, hogy üzletünk 2023.08.11.-én ZÁRVA tart. NYITÁS: 2023.08.14. 09:00-tól! PCMentés csapata! +36706056270
szakerto kollegank

Adatmentés

Sérült vagy kattogó hangot ad a HDD?

Nem érem el a merevlemez adatait!

Házilag NE kísérletezzünk!

Igaz, vállalkozásunk fő profilja nem az adatmentés, hanem a szerviz szolgáltatások, de mivel a hdd-k is szorosan kötődnek a laptopokhoz, így külön szakosodtunk az adathordozókon található személyes és céges adatok helyreállításra.

Eszközeink fő elem a merevlemez. Sokan nem is tudják mennyire fontos hardver elem csak akkor szembesülnek azzal a ténnyel amikor az adataink valamilyen ok miatt nem elérhetőek.

Fontos, adathordozónkat tovább NE HASZNÁLJUK, és mielőbb távolítsuk el számítógépünkből, valamint ne próbáljuk meg szoftverekkel javítani esetleg szakszerűtlen helyreállítási módszerekkel orvosolni. Mivel ezek a folyamatok jelentősen csökkentik a későbbi sikerese adatmentés helyreállítását esélyét.

Jó döntés, ha laborunkat választja
Fizetni...

csak sikeres helyreállítás után!

Nincs bevizsgálási díj

Ha még nem volt korábbi javítási kísérlet.

- 10% kedvezmény!

Töltse az ki az árajánlatkérő űrlapot

Gyors állapotfelmérés

Bevizsgálási idő: 1 munkanap

Hard Sentinel PRO

Amennyiben laborunkat vállalsztja adatai helyreállítására, abban az esetben egy ÖRÖK licenszer szoftver adnunk ajándékba.
Szoftver forgalmi értéke: bruttó: 9 000 Ft
Minket válaszottak

Árak

Bevizsgálás

Ingyenes bevizsgálás

Amennyiben még nem volt javítási kísérlet. Vizsgálati idő: 1-3 munkanap
0 Ft
SOS bevizsgálás
Vizsgálati idő: 4 óra
10 000 Ft
Bontott esetén
Feltéve előzőleg már volt javítási kísérlet.
10 000 Ft
Fontos megjegyezni csak normál esetben igaz, tehát ez az jelenti ha sürgős az adatok visszaállítás, akkor ez esetben szükséges fizetni sürgősségi felárat. Ezt azért vezettük be mivel kollégáink folyamatosan dolgoznak és egy S O S visszaállítás esetén félre kell tenni a már folyamatban lévő munkát. Ez ügyben kérjük leendő ügyfelünket ezt tartsák tiszteletben és megértésüket kérjük.​
2022 -es helyreállítási díjjak

Klónozás

szektorról- szektorra
15 000 Ft / TB

Törölt adat visszaállítása

pl., véletlenül törölte
40 000 Ft

Elektronikai vezérlés

Firmware javítás
65 000 Ft

Logikailag sérült lemez

Raid esetén
70 000 Ft

Elektronikailag sérült lemez esetén

Szoftveres vagy elektronikai hiba esetén
70 000 Ft

Mechanikai probléma esetén

Kattogó hangot ad vagy pörög, de számítógép nem "látja"
290 000 Ft
Feltüntetett összegek tájékoztató jellegűek nem minősülnek ajánlattételnek! Valamint nem tartalmazzák a mindenkori Általános Forgalmi Adót (AFÁ-t).

Adatmentés folyamata

Eszköz átvétele
Illetve az ügyfél minél pontos hibajelenség leadásával az adathordózóról készítünk egy pontos állapotfelmérést. Melyet egy külön erre a célra gyártott speciális hardverrel végzünk, eme eszközzel lehetséges a már menthetetlenek tűnő adatokat visszanyerése is.
Tájékoztatjuk ügyfelünket a javítás folyamatáról
Pontos költségéről valamint árajánlatot teszünk az adatok visszanyerésére.
Adatok visszaállításának megkezdése
Az ügyfél úgy döntött, amennyiben kéri az adatok visszaállítását, megkezdjük a folyamatot amely több órán keresztül zajlik, mivel az sikeres adatmentés esetén használt hardverrel szektorról-szektorra bitről-bitre olvassa le az adatokat a sérült eszközünkről. Folyamat végén értesítjük az ügyfelet Amennyiben adatvisszaállítás elérte minimum 90%-ot, úgy az adatokat átadjuk ügyfelünknek.
Szolgáltatási díj kiszámlázás és fizetése
Amennyiben pozitív a visszajelzés és az ügyfél megelégedett a visszaállítás állapotával.

Gyakran ismételt kérdések

Egyik gyakori rendellenesség. Mit is jelent? Akkor beszélünk ilyen hibáról, ha merevlemezünk használat közben például leesett vagy épp csak neki koccant egy kemény felülethez. Ezen belül az ilyen a hiba a winchester belsejében jelentkezik. Vagy az olvasófej úgymond kiakadt ami azt jelenti nem tudja fej pozícióba helyezni a lemeztányér felé. Itt a szoftveres adatmentés lehetetlen és létfontosságú a merevlemez bontása.

Ebbe az esetben feltehetően nem fizikai hibáról van szó ez úgymond szoftveres rendellenesség. Ami annyit tesz merevlemez esetéban a partíciós táblája szétesett. Ezt többek között megfelelő szoftver segítségével majd 100%- os eséllyel vissza lehet állítani. Mikor következik be ez a gond?

Nagyon sok esetben akkor amikor nem megfelelő módon távolítjuk el az adathordózónkat hasonló eszközről.

Egyszerű példa laptopból csak úgy kihúzzuk a winchestert. Ekkor jelentős esélye van a partíciós tábla megsérül mivel a noteszgép még használja a hdd-t.

Fontos a véleménye

Történt velem, ami legrosszabb történhetett leejtettem egy meghajtót, amelyen többkörös mentés volt rajta közel 300 GB-i anyaggal. Több szakemberrel felvettem a kapcsolatot, próbáltak segíteni, sőt többen szét is szedték a külső meghajtót, de nem sikerült életre kelteni. Mivel majd' 20 év alatt elkészített dokumentumok és egyéb más fontos anyagok mentek volna veszendőbe, így keresgettem az interneten és rátaláltam a PcMentésre, amely igen komoly referenciákkal rendelkezett és az értékeléseik is igen meggyőzőek voltak. Felvettem a kapcsolatot a CÉGGEL és maximálisan segítőkészek voltak, több dologban is, nem húzogatták a szájukat, több alkalommal szét lett szedve a meghajtó, nem fűztek semmihez megjegyzést, csak tették a dolgukat, (szerintem majdnem 100 %-ban megmentették meg az elveszettnek hitt anyagaimat) amit vállaltak (bár Ők csak annyiról biztosítottak, hogy mindet megtesznek azért, miszerint a legtöbb adatot visszanyerjék). Sőt mivel nem volt elég a pénzem, így nagyon segítő módon megoldották az utolsó részletet 3 havi utalással megoldjam, így kevésbé terhelte meg a költségvetésemet ez a "nagy projekt". NAGY-NAGY TISZTELETTEL AJÁNLOM a PCMENTÉS-t mindenkinek akinek problémája van a meghajtó meghibásodásával és az adatok visszanyerésével kapcsolatban vagy segítségre van szüksége. Köszönöm Önöknek, mind emberségből, mind segítő készségből, mind szakértelemből JELESRE vizsgáztak.
Aba Attila
Elégedett ügyfél