NYITVATARTÁS VÁLTOZÁS! Tájékoztatjuk, hogy az ünnepi nyitvatartás a következő képen alakul üzletünkben. 2024.03.27 - 2024.04.02.-ig ZÁRVA tart. Nyitás 2024.04.03. 09:00 óra.
Bővebb információ

logo1920x1080

H-P: 09:00 - 18:00

Laptop felvásárlás kedvező árakkal!

Laptop felvásárlás nálunk a legegyszerűbb!

Adás-vétel nálunk kedvező kondíciókkal, valamint mind két fél érdekeit szem előtt tartva történik. Ezért megkönnyítettük ügyfeleink számára a laptop felvásárlás ütemét. Önnek nem kell csomagolással foglalkoznia a futárszolgálat miatt és felesleg hirdetéssekkel sem kell vesződnie. Megfelelő adás-vétel érdekében csak az Ön kérdéseit tartjuk szem előtt.

Miért éri meg, Önnek, ha mi vásároljuk meg laptopját?

Egy használt laptop eladása nem mindig gyors és egyszerű és egyre kevesebben fordulnak szakemberhez vagy egy hiteles céghez. Nagyon sokan veszik igénybe a többféle online hirdetési felületet, ahol akárhogy is nézzük nagyon gyakran nem is komolyak a vevő szándékai. Ha sikerül is üzletet kötni akár napokat kell várni a vevőre, hogy reagáljon a megrendelésére és nem is beszéltünk az előkészültekről pl., gondos csomagolás vagy utazás a város másik végére vagy várni a vevőt mikor jön, esetleg miért késik!

Ezek a gondolatok ismerősök, esetleg nem is laptop eladásból? Ha minket választ laptopja eladásához, akkor ezektől a gondolatok biztosan megszabadul.

Kényelmes laptop vásárlás nálunk

Ha úgy dönt, hogy szeretné eladni laptopját, akkor azt két -féle képpen tudja megtenni. Egy, feladja hirdetését valamelyik online felületen és várja az potenciális vevőt, aki lehet nem megfelelő időpontban telefonálnak esetleg napokon keresztül egyeztetnek a laptoppal kapcsolatban. Vagy, dönthet a kényelmesebb megoldás mellett. Két -féle képpen veheti fel felünk a kapcsolatot, online és személyesen. Utóbbi esetben Önnek semmi más dolga nincs csak kiválasztani a megfelelő időpontot és befáradni üzletünkbe az eladni kívánt eszközével és akár azonnal fizetünk. Ettől egyszerűbben nem is tudna eladni.

Laptop felvásárlás határok nélkül

Boltok többsége nem foglalkozik úgymond régi laptopokkal, mivel nehéz őket tovább értékesíteni, mi ezeket az öreg eszközöket akár más laptopok javítására is fordítjuk vagy karitatív jelleggel tovább ajándékozzuk az arra rászorulóknak. Forduljon bizalommal kollégáinkhoz készüléke felvásárlásával kapcsolatban legyen akárhány éves laptopja. Hívat akkor is, ha baleset érte a készüléket.

Sérült, törött laptop felvásárlás

Apróhirdetési felületeken kifejezetten nehéz eladni egy súlyosan sérült laptopot, lelkiismeretesen és jó áron szinte lehetetlen, persze ha csak nem a mi vállalkozásunkat választja. Miért? Beszéljenek a szavak.

Töltse ki űrlapunkat az ajánlatkéréshez

FONTOS, hogy a szervizünk a készülék tesztelést követően jogában áll megváltoztatni a korábban az eladó által megadott árat. Amennyiben úgy dönt, hogy nem fogadja el a szerviz által kiajánlott árat akkor kollégáink minden továbbiak nélkül visszaadják.

Amennyiben nem biztos, készüléke pontos adataiban akkor előbb szerezze be a következő lentebb található ingyenes tesztprogramokat.

Rendszer (HW info szoftver): https://www.hwinfo.com/download/
Merevlemez, SSD:https://www.hdsentinel.hu/download.php

Űrlap elküldését követően kollégáink 1 – 2 munkanap alatt válaszolnak a konkrét ajánlatétellel.

  Műszaki adatok

  (Grafikai lapkakészlet)

  Válassza ki a GPU #1 lehetőséget, ha nem található akkor írja be, hogy NINCS

  Készülék állapot

  (Ha nem található akkor írja be, hogy NINCS)

  (Ha nem található akkor írja be, hogy NINCS)

  (Ha nem található akkor írja be, hogy NINCS)

  (Ismertesse a készülék jelenlegi hibáit)

  Személyes adatok