[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Windows 10 1803 frissítés néven fog megjeleni előzetes verzió már márciusban, végleges verzió nyáron lesz elérhető.

Az update tavaly novemberben kiadott 1709 -es (Fall Creators Update) verziót frissíti. Ez a frissítés úgymond nyugdíjba küldi a 1609 -es verzió, tehát akik ezt a verziót használják érdemes lesz átállni a 1703 vagy 1709 -es verzióra kell átállni.

 

Microsoft előreláthatólag Windows 10 1803 frissítés 2018. júliusában fogja bejelenteni a végleges verziót. Frissítés teljesen automatikusan fogja telepíteni magát, így számolni azzal, hogy gépünket akár 1 órára is elfelejthetjük.

Ha mégis belefutnál ebbe a hibába akkor szervizünk készséggel áll segítségedre. Ha nem szeretnél bajlódni frissítéssel, akkor nincs más teendőt behozod üzletünkbe laptopod, számítógéped és mi naprakésszé varázsoljuk.

 

FIGYELEM! Érdemes a Windows 10 1803 frissítést teljes folyamatát megvárni, mivel ha folyamat megszakad akár problémát is okozhat operációs rendszerünkben.

 

Lehet veszélyes a frissítés?

Korábban már halhattunk arról, hogy a frissítés nem sikerül, mert éppen valamilyen külső behatás miatt. Például az elektromos szolgáltatóknak nem szóltak, hogy a Windows 10 1803 frissítésnél nem szabad ártalmatlanítani a készülékünket.

Viccet félretéve, van hogy a Microsoft is hibázik. Ha 100 %-ra szeretnénk menni akkor érdemes saját magunknak is egy biztonsági másolatot készíteni. Elvileg a Windows is készít egy biztonsági másolatot nagy frissítés előtt, úgyhogy nagy nincs alapos indoka a félelemnek.

 

Mikor számíthatunk a következő nagy frissítésre?

Microsoft a Windows 10 megjelenése óta bejelentette, hogy egy évben két nagy frissítést ad ki tavasszal jelen esetben azonosítóval valamint majd ősszel Windows 10 1809 -el Korábban megszokott SP csomagok elnevezést váltotta fel.

 

Honnan tudom milyen verziót használok?

Hogy megtudjuk, milyen rendszert használok, könnyen megtudatjuk, hogy beépített program segítségével. Nyomjuk le a Win+R billentyű kombinációt felugró ablakba írjuk be a winver szót. Amennyiben nem látjuk az aktuális verzió számot, ebben az esetben Windows 10 1803, akkor még várunk kell vagy próbáljuk meg manuálisan a frissítést a Gépház segítségével.

 


 

Milyen operációs rendszert használjak?

Rövid kis cikkekben megpróbálunk segíteni a választásban!

 

 


 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük