logo1920x1080

H-P: 09:00 - 18:00

NYITVA TARTÁS VÁLTOZÁS!
Tájékoztatjuk, hogy üzletünk 2023.08.11.-én ZÁRVA tart. NYITÁS: 2023.08.14. 09:00-tól! PCMentés csapata! +36706056270

PCMentés.hu vélemények

Miért érdemes minket választani?

Az oldalunkon megtalálható vélemények számos elégedett ügyfelünk visszajelzéseit tartalmazzák a laptop javítás és számítógép karbantartás területén. Nagyon fontos számunkra, hogy az ügyfelek megbízható és minőségi szolgáltatásokat kapjanak, és az elégedett ügyfelek visszajelzései segítenek nekünk abban, hogy ezt biztosítani tudjuk.

Az ügyfelek a véleményekben dicsérik rugalmasságunkat, az ügyfelekkel való kommunikációt és a szolgáltatások magas színvonalát. Emellett a munkatársaink szakértelme és tapasztalata is kiemelt figyelmet kap, amelynek köszönhetően a javított laptopok és számítógépek újra működőképesek lesznek. Az ügyfelek által említett gyors és hatékony szolgáltatás, valamint az átlátható és megfizethető árak is fontos szerepet játszanak abban, hogy elégedett ügyfelek számára biztosítsuk a legjobb szolgáltatásokat.

Vélemények oldalunk tehát ideális választás azoknak az ügyfeleknek, akik megbízható és magas színvonalú laptop javítás és számítógép karbantartás szolgáltatásokat keresnek. Az elégedett ügyfelek visszajelzései bizonyítják, hogy munkatársaink hatékonyan és megbízhatóan javítják a számítógépeket és laptopokat, és mindig az ügyfél elégedettségére törekszünk.

+ 1 900

Facebook követő

4.7 Google

Értékelés

5000 javított gép / év

Javított eszköz

90 % -os

Javítási arány

Szeretne elégedett ügyfelünk lenni? Ők már elégedettek!
Nagyon segítőkészek, minden problémámat tudták orvosolni. Maximálisan elégedett vagyok. Gyors, hatásos. Mellébeszélések nélkül 😉
Lengyel Máté​
Bolti vásárló
Egy apróbb problémával fordultam hozzájuk amit egyből és ingyen orvosoltak.
Sütő Gábor
Bolti vásárló
Nekem alapvetően pozitív volt a benyomásom. Értenek ahhoz, amit csinálnak. Nekem a hűtő-rendszerem ment tönkre azt javították meg 4 nap alatt (mert rengeteg munkájuk van), 8000 Ftért. Tehát megfizethető áraik vannak! És nem csak egy megjavított laptopot kaptam vissza, hanem egy kitakarított, megjavított laptopot. Remélem többször nem kell vinnem, de ha kéne, hozzájuk vinném...
Ottó Gunyits
Bolti vásárló
Fujitsu laptopomnak alaplapi problémája volt néhány hete. Mielőtt hozzájuk kerültem több szervizben is jártam, de nem tudtak alkatrészt találni. Nekik köszönhetem, hogy az országban lévő egyetlenegy DC csatlakozó a gépembe került. A javítás előtt kiváló tájékoztatást és árajánlatot kaptam. Az ígért időn belül megtörtént a javítás, precíz munkavégzés, korrekt árak, mindenkinek ajánlani tudom.
Boda Attila
Bolti vásárló
Elég régóta nehézkesen működő laptopom, végleg megadta magát.Már- már azon voltam ,hogy kuka.. És veszek egy újat. Míg nem, egyik ismerősöm ajánlására a Pcmentes.hu céghez fordultam.A Szakember segítségét kérve, annak ellenére,hogy jóval a záróra után, de fogadott. " a már kidobásra ítélt laptopomat" Sec perc alatt rendbe tette, újjá varázsolta. Ami nem elhanyagolható, hogy mindezt Nem Horror áron tette. Köszönöm nektek!
F G
Bolti vásárló