Főoldal | Vélemények

Vélemények

Miért érdemes minket választani?

PCMentés.hu vélemények

PCMentés.hu vélemények és visszajelzések már elégedett ügyfelektől. Nagyon jól tudjuk, hogy mindenki halott már kókler szerelőről, de hogyan szűrjük őket?

Nos mi nem mondunk semmit, hisz ahogy a közmondás is tarja messziről jött ember azt mond…Szóval nálunk nincs rábeszélés, tukmálás, illetve nem gyártunk akár a konkurens cégeknek ellen kampányt.

Ezért mi nem árulunk zsákbamacskát, olvassa el a korábbi ügyfelek által írt véleményét vagy nézze meg a statisztikai adatainkat és döntsön Ön!

+ 1 900

Facebook követő

5000 javított gép / év

Javított eszköz

4.8 Google

Értékelés

90 % -os

Javítási arány

Szeretne elégedett ügyfelünk lenni? Ők már elégedettek!

Nagyon segítőkészek, minden problémámat tudták orvosolni. Maximálisan elégedett vagyok. Gyors, hatásos. Mellébeszélések nélkül 😉
Lengyel Máté​
Lengyel Máté​
Bolti vásárló
Egy apróbb problémával fordultam hozzájuk amit egyből és ingyen orvosoltak.

Sütő Gábor
Bolti vásárló
Nekem alapvetően pozitív volt a benyomásom. Értenek ahhoz, amit csinálnak. Nekem a hűtő-rendszerem ment tönkre azt javították meg 4 nap alatt (mert rengeteg munkájuk van), 8000 Ftért. Tehát megfizethető áraik vannak! És nem csak egy megjavított laptopot kaptam vissza, hanem egy kitakarított, megjavított laptopot. Remélem többször nem kell vinnem, de ha kéne, hozzájuk vinném…

Ottó Gunyits
Bolti vásárló
Fujitsu laptopomnak alaplapi problémája volt néhány hete. Mielőtt hozzájuk kerültem több szervizben is jártam, de nem tudtak alkatrészt találni. Nekik köszönhetem, hogy az országban lévő egyetlenegy DC csatlakozó a gépembe került. A javítás előtt kiváló tájékoztatást és árajánlatot kaptam. Az ígért időn belül megtörtént a javítás, precíz munkavégzés, korrekt árak, mindenkinek ajánlani tudom.

Boda Attila
Bolti vásárló
Elég régóta nehézkesen működő laptopom, végleg megadta magát.Már- már azon voltam ,hogy kuka.. És veszek egy újat.
Míg nem, egyik ismerősöm ajánlására a Pcmentes.hu céghez fordultam.A Szakember segítségét kérve, annak ellenére,hogy jóval a záróra után, de fogadott. ” a már kidobásra ítélt laptopomat” Sec perc alatt rendbe tette, újjá varázsolta. Ami nem elhanyagolható, hogy mindezt Nem Horror áron tette. Köszönöm nektek!

F G
Bolti vásárló

dell szerviz logo
Scroll to Top