Használt laptop

Használt laptop hirdetéseket böngészni mindig nagy élvezet: rengeteg, végletig elhasznált gép fotóján lehet szörnyülködni.

Persze nagy ritkán szuper vételbe is belefuthatunk. Ehhez persze egy adag szerencse és még több kitartás kérdése.

De nem árt óvatosnak lenni, és még a legártatlanabb eladó gépét is alaposan letesztelni vásárlás előtt.

Használt laptop megoldás?

Annak aki ezt a hosszas és sokszor komoly technikai háttérkutatást igénylő munkát szeretné átugrani, ezért kitaláltuk az ellenőrzött forrásból származó használt laptopok értékesítést.

Olyan használt laptop ajánlunk üzletünkben, amelyeket szervizünk szerezte be, és vizsgálta át. Így garanciát és számlát is adunk készülék mellé, mintha csak egy új eszközt vásárolt volna. Ez persze némi felárral jár, ám ezért számon kérhetőek vagyunk és garancia és jár a készülékhez.

Cseréljük a komponenseket!

Szervizünk értékesítés előtt nem csak letöröljük egy nedves kendővel, hanem alaposan átnézzük és a felújítandó kopó illetve hibás alkatrészeket cseréljük. Nagyon fontos lépés hiszen a használt laptop számtalan része elhasználódik. Kettő – három év alatt, amit szervizünkben olcsón és gyorsan ki tudjuk cserélni, az eredmény pedig újabb akár több évre meghosszabbítja a laptop működését. Szervizünk szoláltatási árai.

Így válassz laptop!

Miközben új készülék vásárlás előtt is megválasztjuk gépünket, hogy később is kellően jól felszerelt és erős legyen, úgy meg a használt laptop vásárlás előtt is előre tervezni. Éppen ezért javasoljuk, hogy erős processzort illetve nagyobb kijelzősre (full HD-re) szavazni. Lassú HDD-t érdemes esetleg egy későbbi gyors SSD-re váltani, amikor éppen az árak zuhannak. Érdemes megnézni még a Wi-Fi szabványt is. fontos, hogy a szabványa mínium 802.11n legyen.

Előny még az is, hogy ezeket a készüléket úgymond gyárilag már elláttak hivatalos Windows operációs rendszerrel is. Ezt nagyon könnyes ellenőrizhetjük is, gép alsó tálcán elhelyezett címke segítségével. Amennyiben szervizünk mégis egy úgymond stílusos, otthoni vagy belépő szintre szánt használt laptop értékesít akkor szervizünk ezt a hiányosságot pótolja, ami azt jelenti, hogy Ön biztonságban tudhatja akár adatait, mivel jogtiszta rendszert használ.

További előny, hogy a Ön nálunk vásárol használt készüléket, úgy azt üzletünkben bátran személyes ki is próbálhatja, hogy el tudja dönteni, hogy megvásárolja e akár több évre az adott laptopot.

Czibere Zoltán

Czibere Zoltán

Oszd meg véleményed