A legtöbb laptophoz szinte bárhol tudunk tápot venni, csak arra ügyeljünk, hogy a megfelelő feszültségen működjön, és wattban mért teljesítménye is elég legyen az összes alkatrész számára.

Mi alapján tudhatom meg hogy milyet vegyek? Segítünk, csak válassza ki laptopja márkáját és típusát és máris ajánlunk Önnek megfelelő laptop töltőt!

Ha nem tudja milyen töltőre van szüksége kérjük keresse kollégáinkat!

1. Keresés modell alapján

Válassza ki laptopja márkáját
Válassza ki a termékmodellt

2. Keresés paraméter alapján

Feszültség (V)
Áramerősség (A)
Teljesítmény (W)
Minőség
Állapot

Ha laptop töltő teljesen megadta magát, mindenképpen szükségünk lesz egy új adapterre

A töltők természetüknél fogva a legaktívabban használt komponensei a laptopoknak, nem véletlen tehát, hogy viszonylag sűrűn romlanak el.

A diagnózis egyszerű: ha egy másik töltővel működik a gép, akkor a tápegység a gond, ekkor csak azt kell lecserélnünk. Ha laptopunk csak a konnektorba dugva hajlandó elindulni, enélkül pedig – bármennyit is hagytuk töltődni – nem is reagál a bekapcsoló gombra, egész biztosan az akkuval van a gond.

Ellenőrizze a laptopja töltő csatlakozóját, valamint Feszültség (V) Áramerősség (A) és Teljesítmény értékeket (W). Hasonlítsa össze online boltunkban található kínálatával.

Ha gyári minőségű megoldás túl drága lenne, akkor webshopunkban felfedezhető teljes mértékben egyenrangú színvonalas helyettesítő adapterek.