Használt laptop

Használt laptop

Használt laptop otthonra-munkára-játékra!

Társak a hajtásban!

Egy jó munkaeszköz sohasem hagy cserben, és hosszú évekig számíthatunk rá. Megfizethető használt laptop már Windows 10 -es rendszerrel! Ajánlatunkban olyan notebookokat gyűjtöttünk össze, amelyek még a megfizethető kategóriába tartoznak. Valamint játékékban, strapabíróságban, használhatóságban és időtállóságban jeleskednek.

  • Prémium notebook új szerű állapotban
  • Tesztelve, hibátlan állapotban
  • 1 ÉV garanciával

Elsőként a notebookok külsejét vettük szemügyre. A fém, ujjlenyomat-taszító bevonat előnyt jelentett, a visszafogott, elegáns dizájn is pluszpontot ért. A szerelhetőség, a cserélhető akkumulátor hasznos extrák, a vékony káva pedig modern megjelenést kölcsönöz.

A kijelző képminősége és fényereje különösen fontos, ha napi nyolc órát ülünk a gép előtt, és  idetartozik a billentyűzet, valamint a touchpad is. A portok száma és típusa alapvetően befolyásolja a használhatóságot, és az sem árt, ha a töltő kicsi.

A teljesítményt a processzor és a rendszermemória határozza meg: ezúttal a különálló grafikus chip nem ért túlzottan sok pontot, ám ha mégis találtunk ilyet a gépben, az előnyt jelentett az adott konfiguráció számára.

Az SSD ma már elengedhetetlen irodai környezetben, de a kapacitás és a teljesítmény tekintetében nagy a szórás. Ehhez hasonlóan komoly  eltéréseket mértünk az aktív üzemidőben is, és a ventilátor zajszintje
sem minden gépben volt kielégítően alacsony.

Extra pontot érdemelt továbbá a biometrikus azonosító, a Type-C USB és az extra garancia is.

Végül az extra szolgáltatásokat érdemes sorra venni. A webkamera általános, ellenben az arcfelismerés ritkaság, és az ujjlenyomat-olvasó sem adott minden gépben.

A billentyűzet-háttérvilágítás is jó szolgálatot tesz, különösen akkor, ha este is használnád a notebookot, az optikai meghajtó viszont már csak nagyon ritkán szükséges. Ezt utólag, egy USB-s DVDíróval lehet  helyettesíteni.

sidebar

Összesen 2 találat

Lenovo B50-70 laptop

(0)
74 900 Ft 57 900 Ft

DELL Inspiron 15R 5537 laptop

(0)
149 990 Ft 129 990 Ft

TOP

X