Használt laptop otthonra-munkára-játékra!

Társak a hajtásban!

Egy jó munkaeszköz sohasem hagy cserben, és hosszú évekig számíthatunk rá. Megfizethető használt laptop már Windows 10 -es rendszerrel! Ajánlatunkban olyan notebookokat gyűjtöttünk össze, amelyek még a megfizethető kategóriába tartoznak. Valamint játékékban, strapabíróságban, használhatóságban és időtállóságban jeleskednek.

  • Prémium notebook új szerű állapotban

  • Tesztelve, hibátlan állapotban

  • 1 ÉV garanciával

Stílus és megbízhatóság!

Ha megnézzük a most kínált notebookokat, “tegnap” még óriás plakátokon láthattuk őket, divatos és színes, belépőszintű modellek voltak. Ez nem véletlen hisz, ezek olcsó műanyagokból készült, sokszor már a vásárlás pillanatában gyengék, így nem nehéz  néhány év alatt leamortizálni. Sajnos nem érdemes megmenteni, hiszen az alkatrész utánpótlásuk és a szerviz költség vetkezik egy újabb modell árával.

Ezért a használt laptop piacot az irodai használatra készített modellek uralják. mint például a Dell Latitude, HP Elitebook és nem utolsó sorban a Lenovo Thinkpad. Ezek a típusú készülékek nem a szépségükről híresek, azonban egy elég masszív házat kaptak. Komponenseket, például az Intel Core processzorok hűtéseket úgy tervezték, hogy több évig bírják akár a napi 8 – 10 órát. Billentyűzetük és a Touchpad használata is kényelmes és már kompatibilis a Winodws Hello ujjlenyomatolvasót is kapunk, hatalmas előny, hogy szervizlehetőségük kiváló.

Ellenben a felsorolt pozitív tulajdonság mellett meg kell barátkoznunk a fekete és szürke színnel. A világítást és a dizájnos feliratokat, logókat mellőző fedlappal és néha olyan -végfelhasználó számára kevésbé fontos – kiegészítőkkel mint a például a SmartCard-olvasó vagy a dokkoló port.

Használt laptop kínálatunk


Szűkítse találatait