LAPTOP SZERVÍZ

BEVIZSGÁLÁS DÍJMENTES

Nincsenek rejtett költésgek, fix árakon dolgozunk!

PCMentés.hu szervíz vagy csináld magad?

A tipikus laptop javítás hibákat a mellékelt táblázatunkban foglaltuk össze. Ha például már semmi sem megy – se kép, se hang, és nem világítanak a LED-ek – azt okozhatja egy meghibásodott ki-, bekapcsoló gomb, vagy a tönkrement áramellátás (akku/aljzat). A hibajelenség okától is függ hogy a probléma megoldható egyszerűen otthon, vagy a notebookot szervízbe kell vinni.

A hozzánk beérkező munkák lefedik a teljes palettát: az ötéves, szupermarketben vásárolt notebooktól kezdve,
amelyet a tulajdonosa tovább akar használni, mert mindent a saját igényei szerint állított be rajta, a szinte új MacBook Pro-ig amelyet egy kisebb Latte Macchiato-baleset ért, de a gazdájának a lehető leggyorsabban ismét szüksége van rá. Garancia ide vagy oda, a gyártói támogatás gyakran túl lassú a felhasználói igényeknek. Tapasztalataink szerint a leggyakrabban a merevlemezek, a laptop kijelzők, a zsanérok és a tápegységaljzatok mennek tönkre.

Egyesek azonban a lerobbant akkuval is a szervízbe jönnek, holott azt gyerekjáték lenne kicserélni,

Legmegbízhatóbb a térségben!

Márkafüggetlen laptop javítás!

Márka, típus nem számít, bármilyen laptopot és PC-t javítunk!​

Bevizsgálási díj NINCS!

Csak sikeresem elvégzett munka után kell fizetni.

Legmegbízhatóbb a térségben!​

Szaküzletünk a visszajelzések alapján Szigetszentmiklós és körényékén a legtöbb pozitív visszajelzést kapta.

Garancia szervíZ

Szervízünk minden folyamatra valamint használt termékekre is garanciát vállal.

korrekt

Mit tegyek ha tönkrement Dell laptopom?

Mikor kell feltétlenül PCMentés.hu laptop szervíz  felé fordulni, különösen, ha már nem garanciális készülékem. Eláruljuk, hogyan javíthatjuk ki a kisebb hibákat akár otthoni körülmények között is!

ASUS eszköz meghibásodások tünetei és okai

Notebookoknál gyakran nehéz a hiba eredetet kideríteni – különböző diagnosztikai eljárásokkal kell egymás után behatárolni a lehetséges okokat. A laptop hibájától és felépítésétől a konkrét modell típusától függ annak otthoni javíthatósága.

A laptopok egyre jobban megelőzik a hagyományos PC-ket. Azért olyan közkedveltek, mert esetükben egy számítógép minden perifériával és akkuval együtt egy kompakt házban kap helyet. Az integráció magas foka azonban növeli az esélyét a meghibásodásnak, és komolyan megnehezíti a helyreállítást.

Az egyre vékonyabb és könnyebb laptopok trendje kiélezi a helyzetet: a szabványos alkatrészek helyett különleges vagy az alaplapra forrasztott összetevőket használnak, a barkácsbarát csavarokat ragasztóval pótolják, és a súlytakarékos konstrukció ritkán a legrobusztusabb.

PCMentés.hu Szigetszentmiklós laptop szervíz előnyei

  • Személyes beszélgetés közben meg is kereshetjük a hibát a készüléken.
  • Méltányosak a feltételek és a tanácsadás.
  • Kevés az interneten a negatív értékelés (vigyázat, ilyenek a konkurenciától is származhatnak).
  • Ha érzékeny vagy értékes adatok vannak a lemezen, akkor Ön dönt, előzőleg készít adatmentést, vagy a PCMentés.hu szerviz intézze az adatok kezelését, melyet feláras szolgáltatás keretein belül adatmásolás címén végzünk.
  • Ha érzékeny vagy értékes adatok vannak a lemezen, akkor Ön dönt, előzőleg készít adatmentést, vagy a PCMentés.hu szerviz intézze az adatok kezelését, melyet feláras juttatás keretein belül Adatmásolás címén végzünk.
  • Az adatainak óvása érdekében komoly adatvédelmi irányelveket követünk, cégünk GDPR kompatibilis.

Profi módon szerelünk

Hardver, szoftver vagy netes probléma? A legtöbb gondot garantáltan elháríthatjuk. Ha nem kapcsol be a készüléke. Laptop alkatrészek garanciával.

„Próbáltad már ki- és bekapcsolni?”

Bármennyire is magától értetődőnek tűnik, sokszor előfordul több óra lázas kereséségetés után sincs meg a hiba oka és csak próbáljuk megjavítani a gépünket, mobilunkat, tabletünket stb., pedig egyetlen újraindítás is elegendő volna.

Tehát szakértőnk első TIPP-je mellyel sok problémától és költségtől megkímélhetjük magunkat.

TIPP! Ha tehát olyan hibába botlunk, aminél nem látjuk a megoldást, vessük be az újraindítási trükköt – meg fogunk lepődni, milyen sokszor hatásos!

Bevizsgálási díjjak (1-3 munkanap)

Készülék típusaBevizsgálási díj
Laptop – NotebookINGYENES
Személyi számítógép (PC)INGYENES
Nyomtatók8 000 Ft
Tablet – Telefon8 000 Ft
GPS8 000 Ft

SOS bevizsgálási díjjak (1-5 óra)

Laptop javítás folyamatot akár azonnal, de legkorábban 1-4 órán belül megkezdjük.

Készülék típusaBevizsgálási díj
Laptop – Notebook8 000 Ft
Személyi számítógép (PC)8 000 Ft
Nyomtatók13 500 Ft
Tablet – Telefon13 500 Ft
GPS13 500 Ft

Egyéb árak

SzolgáltatásÖsszeg
Laptop tisztítás | AKCIÓ13 500 Ft helyett 6 500 Ft
Operációs rendszerek telepítése8 000 Ft
SOS Operációs rendszer telepítés (3 – 6 óra)13 500 Ft
Alaplap szervíz (BGA, zárlat)32 500 Ft
Egyéb laptop javítás10 000 Ft-tól

Következő listában felsorolunk egyéb, esetenként előforduló laptop szerviz költséget. Részletekről bevizsgálási, valamint szervizelési időről az esetleges feláras szolgáltatásokról például (sürgős azonnali bevizsgálásról) következő oldalunk tud tájékozódni. >>> Átirányítás az oldalra

Laptop bontó és Lenovo műhely

Használt és új laptop alkatrész elérhető webáruházunkban. Megtalálható majd minden márkához eredeti és új laptop töltő.

A szétszerelés sorrendjére és az eljárás módjára vonatkozóan egy profi a tapasztalatára hagyatkozik, amely nekünk otthoni barkácsolóként hiányzik. Ezért a szerviz előtt gyűjtsünk be minél több információt.

A közösségi videó megosztó portálon gyakran találhatunk részletes és alapos videókat a legkülönbözőbb notebooktípusokhoz, amelyeket a modellnév és „teardown” (szétszedés) szó kombinációjával találhatunk meg. Legjobb, ha szerviz közben is készenlétben áll egy számítógép vagy tablet a videóval. Ha nem találunk útmutatót, akkor óvatos tapogatódzásra van szükség: a ház szétszereléséhez oldjuk ki az olyan részeket, mint a rendszerfedél és az akku, valamint minden látható csavart, amelyek ezeket összetartják.

Packard bell bizonyos típusoknál gyakori és rendszeresen felmerülő probléma a tönkrement zsanér. A zsanérok fémből vannak, és szinte elpusztíthatatlanok – cserébe azonban gyakran kitörnek a burkolatból, amelyek a lágy műanyagához csak néhány csavarral vannak rögzítve. A szerelők a csavarmenetet nagy szilárdságú kétkomponensű ragasztóval rögzítik újból a műanyaghoz, utána újból ráhelyezik a csuklópántot, és a becsavarozás után ismét mindent ragasztóval rögzítenek.

Ha például a hang/fejhallgató bemenet, valamelyik USB-csatlakozó vagy egy billentyűzet nem működik, nyilvánvalóan nem sikerült megfelelően visszailleszteni. Akár szervizben, akár otthon ilyenkor mindent elölről kell kezdeni.

Halásztelek közelében vagyunk

Amennyiben nem helyi lakos és helyben nem talál megbízható szervizműhelyt akkor nem kell tovább keresni, hiszen Halásztelek közelében vagyunk és személyautóval gyorsan meg lehet közelíteni műhelyünket

Szigethalom és Tököl szomszédságában

Budapest és környékről nagyon könnyen és gyorsan meg tudja közelíteni üzletünket. Nincs ez másképp akkor sem, ha Szigethalom, vagy Tököl városából érkezne hozzánk. Amennyiben eljutása hozzánk személyesen nem megoldható, akkor ez esetben el tudja jutatani üzletünkbe a javítandó laptopot valamilyen futár szolgálattal is.

Laptop szerviz futárral

Amennyiben személyesen nem tudja leadni készülékét, de igénybe szeretné venni szolgáltatásunkat. Akkor abban az  esetben a következő postai címre küldeheti készülékét.

PCMentés.hu 2310 Szigetszentmiklós, Napfény utca 9 (ABC mellett)

Azonnal segítségre van szüksége?

Műhelyünk a PCMentés.hu laptop szerviz budapest régiójában vállalja felár ellenében akár azonnal, de legkésöbb 1-5 óra alatt bevizsgálja hibás eszközét. Ez nem azt jelenti, hogy ez idő alatt el is készül. Kiemelten szeretnénk tájékoztatni a laptop szerviz ideje ettől eltér, tehát Ön javítandó készüléket előrébb vesszük a szerviz listán. Igénybe venni bruttó 10 000 forint összeg kifizetés után tudja.

Házhoz megyünk?

Szeretnénk tájékoztatni, hogy kollégáink helyszínen nem javítanak, de készséggel állunk rendelkezésére és egy egyszeri oda-vissza szállításban tudunk segíteni. Amennyiben Ön Szigetszentmiklós vonzáskörzetében (10 km) lakik akkor abban az esetben semmiféle díjat nem felszámolunk fel szervizünkben szállítás kapcsán.

CP20170360

Segítünk ide találni!
+36 70 605 62 70