Laptop szerviz

Nincsenek rejtett költésgek, fix árakon dolgozunk!

Mit tegyek ha tönkrement?

Mikor kell feltétlenül PCMentés.hu laptop szerviz felé fordulni, különösen, ha már nem garanciális készülékem. Eláruljuk, hogyan javíthatjuk ki a kisebb hibákat akár otthoni körülmények között is!

PCMentés.hu szerviz illetve csináld magad?

A tipikus laptop hibákat a mellékelt táblázatunkban foglaltuk össze. Ha például már semmi sem megy – se kép, se hang, és nem világítanak a LED-ek – azt okozhatja egy meghibásodott ki-, bekapcsoló gomb, a tönkrement áramellátás (akku/aljzat). A hibajelenség okától is függ hogy a probléma megoldható egyszerűen otthon illetőleg szakemberhez kell fordulnunk.

A hozzánk beérkező munkák lefedik a teljes palettát: az ötéves, szupermarketben vásárolt notebooktól kezdve,
amelyet a tulajdonosa tovább akar használni, mert a saját igényei szerint állított be rajta, a szinte új MacBook Pro-ig amelyet egy kisebb Latte Macchiato-baleset ért, de a gazdájának a lehető leggyorsabban ismét szüksége van rá. Garancia ide-oda, a gyártói támogatás gyakran túl lassú a felhasználói igényeknek.

Tapasztalataink szerint a leggyakrabban a merevlemezek, a notebook kijelzők, a zsanérok és a tápegységaljzatok mennek tönkre.

Egyesek azonban a lerobbant akkuval is a hozzánk forudulnak, holott azt gyerekjáték lenne kicserélni,

Laptop szerviz Budapest mellett

Márkafüggetlen szervizelés

Márka, típus nem számít, bármilyen noteszgépet és PC-t javítunk!

Legmegbízhatóbb a térségben!​

Szaküzletünk a visszajelzések alapján Szigetszentmiklós és körényékén a legtöbb pozitív visszajelzést kapta.

Garancia vállalás

Műhelyünkban minden folyamatra valamint használt termékekre is garanciát vállal.

ASUS eszköz meghibásodások tünetei és okai

Notebookoknál gyakran nehéz a hiba eredetet kideríteni – különböző diagnosztikai eljárásokkal kell egymás követően behatárolni a lehetséges okokat. A noteszgépek hibájától és felépítésétől a konkrét modell típusától függ annak otthoni javíthatósága.

A notebookok egyre jobban megelőzik a hagyományos PC-ket. Azért olyan közkedveltek, mert esetükben egy számítógép az össz perifériával és akkuval együtt egy kompakt házban kap helyet. Az integráció magas foka azonban növeli az esélyét a meghibásodásnak, és komolyan megnehezíti a helyreállítást.

Az egyre vékonyabb és könnyebb készülékek trendje kiélezi a helyzetet: a szabványos alkatrészek helyett különleges az alaplapra forrasztott összetevőket használnak, a barkácsbarát csavarokat ragasztóval pótolják, és a súlytakarékos konstrukció ritkán a legrobusztusabb.

Fontosabb érveink

  • Személyes beszélgetés közben meg is kereshetjük a hibát a készüléken.
  • Méltányosak a feltételek és a tanácsadás.
  • Kevés az interneten a negatív értékelés (vigyázat, ilyenek a konkurenciától is származhatnak).
  • Dönthet úgy is, hogy otthon végzi el az adatok mentését vagy bízhatja szakemberünkre is, de ebben az esetben ezt feláras szolgáltatás ellenében tud igénybe venni.
  • Az adatainak óvása érdekében komoly adatvédelmi irányelveket követünk, cégünk GDPR kompatibilis.

Profi módon szerelünk

Hardver, szoftver talán netes probléma? A legtöbb gondot garantáltan elháríthatjuk. Ha nem kapcsol be a készüléke. Alkatrészek garanciával.

„Próbáltad már ki- és bekapcsolni?”

Bármennyire is magától értetődőnek tűnik, sokszor előfordul több óra lázas kereséségetés követően sincs meg a hiba oka és csak próbáljuk megjavítani a gépünket, mobilunkat, tabletünket stb., pedig egyetlen újraindítás is elegendő volna.

laptop szerviz

Azonnal segítségre van szüksége?

Budapest mellett a PCMentés.hu vállalja felár ellenében akár azonnal, de legkésöbb 1-5 óra alatt bevizsgálja hibás eszközét. Ez nem azt jelenti, hogy ez idő alatt el is készül. 

Kiemelten szeretnénk tájékoztatni a folyamat ideje ettől eltér, tehát a szolgáltatás lényege, hogy készülékét csupán csak előrébb vesszük a javításhoz.

Igénybe kívánt szolgáltatás ára  bruttó 10 000 forint,

Szigethalom és Tököl szomszédságában​

Budapest és környékről nagyon könnyen és gyorsan meg tudja közelíteni üzletünket. Nincs ez másképp, ha Szigethalom, Tököl városából érkezne hozzánk. Amennyiben eljutása hozzánk személyesen nem megoldható, ez esetben el tudja jutatani üzletünkbe a javítandó eszközt valamilyen futár szolgálattal is.

Halásztelek közelében helyezkedik el műhelyünk és személyautóval gyorsan meg közelíthető helyen.

Árak

Részletekről bevizsgálási valamint annak idejéről az esetleges feláras szolgáltatásokról például (sürgős azonnali bevizsgálásról) következő oldalunk tud tájékozódni. >>> Átirányítás az oldalra

Alkatrészek

Webáruházunkban folyamatosan töltjük fel majd az mindegyik típusú készülkékhez a szükéséges alkatrészeket.

Néhány kiemlet és keressett termékek:

Kijelző | Billentyűzet | Töltő | Ventilátor | Merevlemez

Használt és új alkatrészek elérhető webáruházunkban. Megtalálható majd minden márkához eredeti és új töltők.
A szétszerelés sorrendjére és az eljárás módjára vonatkozóan egy profi a tapasztalatára hagyatkozik, amely nekünk otthoni barkácsolóként hiányzik. Ezért a készülékünk helyreállítása előtt gyűjtsünk be minél több információt.

A közösségi videó megosztó portálon gyakran találhatunk részletes és alapos videókat a legkülönbözőbb notebooktípusokhoz, amelyeket a modellnév és „teardown” (szétszedés) szó kombinációjával találhatunk meg. Legjobb, ha laptop szerviz közben is készenlétben áll egy működő alternatív készülék.

Ha nem találunk útmutatót, óvatos tapogatódzásra van szükség: a ház szétszereléséhez oldjuk ki az olyan részeket, mint a rendszerfedél és az akku, valamint minden látható csavart, amelyek ezeket összetartják.

Packard bell laptop bizonyos típusoknál gyakori és rendszeresen felmerülő probléma a tönkrement zsanér. A zsanérok fémből vannak, és szinte elpusztíthatatlanok – cserébe azonban gyakran kitörnek a burkolatból, amelyek a lágy műanyagához csak néhány csavarral vannak rögzítve. A szerelők a csavarmenetet nagy szilárdságú kétkomponensű ragasztóval rögzítik újból a műanyaghoz, utána újból ráhelyezik a csuklópántot, és a becsavarozás után ismét mindent ragasztóval rögzítenek.

Ha például a hang/fejhallgató bemenet, valamelyik USB-csatlakozó, egy billentyűzet nem működik nyilvánvalóan nem sikerült megfelelően visszailleszteni.

Házhoz megyünk?

Szeretnénk tájékoztatni, hogy kollégáink Szigetszetnmiklóson helyszíni javítást 10 000 Ft (bruttó) / óradíj ellenében végeznek.

Mit tartalmaz ez az összeg:
– 1 óra munkadíjjat
– 1 kiszállási díjjat Szigetszentmiklóson
– Valamint, ha kollégáink a helyszínen nem tudják orvosolni a hibát valamint a javítás több mint 1 órát venni igénybe akkor a készüléket díjmentesen szervizünkbe szállítja.

További szállítási díjszabásokban kollégáink tudnak segítséget adni.

Futárral küldhetem?​

Amennyiben személyesen nincs lehetőség leadni készülékét, de igénybe szeretné venni laptop szerviz szolgáltatásunkat, abban az  kattintson >>> IDE <<< és az itt található postai címre tudja részükre elküldeni eszközét.

Ügyfél vélemények

5/5
Szuper csapat, nincs lehetetlen számukra.
5/5
A megbeszéltek szerint ment a javítás
5/5
Kedvesek, segítőkészek, gyorsak!
Kulcsár Sándorné
5/5
Nagyon kedves és szakértői kiszolgálás.
5/5
Gyors precíz munka! Időpont tartóak.
5/5
Mindig gyorsan és precízen végezték munkájukat, sokmindeniben segítettek. Munkájukat abszolút szakértelem és udvariasság jellemzi.
5/5
Megbízható, korrekt cég. Kedves, hozzáértő összes problémára megoldást találó munkatársakkal.
5/5
Több alkalommal javítottam laptopot, PC-t. Mindig elégedett voltam.
5/5
Precíz, pontos, gyors ügyintézés. Kedves segítőkész kiszolgálás
5/5
Elégedett.
Czinner Istvánné
5/5
Végtelenül segítőkészek, kedvesek és nagyon gyorsak
5/5
Korrekt ügyintézés. KÖSZÖNÖM
Halán János
+36 70 605 62 70

CP20170360