BEVIZSGÁLÁS DÍJMENTES

Nincsenek rejtett költésgek, fix árakon dolgozunk!

PCMentés.hu műhely vagy csináld magad?

A tipikus notebook javítás hibákat a mellékelt táblázatunkban foglaltuk össze. Ha például már semmi sem megy – se kép, se hang, és nem világítanak a LED-ek – azt okozhatja egy meghibásodott ki-, bekapcsoló gomb, vagy a tönkrement áramellátás (akku/aljzat). A hibajelenség okától is függ hogy a probléma megoldható egyszerűen otthon vagy szakemberhez kell fordulnunk.

A hozzánk beérkező munkák lefedik a teljes palettát: az ötéves, szupermarketben vásárolt notebooktól kezdve,
amelyet a tulajdonosa tovább akar használni, mert mindent a saját igényei szerint állított be rajta, a szinte új MacBook Pro-ig amelyet egy kisebb Latte Macchiato-baleset ért, de a gazdájának a lehető leggyorsabban ismét szüksége van rá. Garancia ide vagy oda, a gyártói támogatás gyakran túl lassú a felhasználói igényeknek. Tapasztalataink szerint a leggyakrabban a merevlemezek, a notebook kijelzők, a zsanérok és a tápegységaljzatok mennek tönkre.

Egyesek azonban a lerobbant akkuval is a hozzánk forudulnak, holott azt gyerekjáték lenne kicserélni,

Legmegbízhatóbb laptop szervíz a térségben!

Márkafüggetlen javítás!

Márka, típus nem számít, bármilyen noteszgépet és PC-t javítunk!

Bevizsgálási díj NINCS!

Csak sikeresem elvégzett munka után kell fizetni.

Legmegbízhatóbb a térségben!​

Szaküzletünk a visszajelzések alapján Szigetszentmiklós és körényékén a legtöbb pozitív visszajelzést kapta.

Garancia a Javításra

Műhelyünkban minden folyamatra valamint használt termékekre is garanciát vállal.

korrekt

Mit tegyek ha tönkrement?

Mikor kell feltétlenül PCMentés.hu felé fordulni, különösen, ha már nem garanciális készülékem. Eláruljuk, hogyan javíthatjuk ki a kisebb hibákat akár otthoni körülmények között is!

ASUS eszköz meghibásodások tünetei és okai

Notebookoknál gyakran nehéz a hiba eredetet kideríteni – különböző diagnosztikai eljárásokkal kell egymás után behatárolni a lehetséges okokat. A noteszgépek hibájától és felépítésétől a konkrét modell típusától függ annak otthoni javíthatósága.

A notebookok egyre jobban megelőzik a hagyományos PC-ket. Azért olyan közkedveltek, mert esetükben egy számítógép minden perifériával és akkuval együtt egy kompakt házban kap helyet. Az integráció magas foka azonban növeli az esélyét a meghibásodásnak, és komolyan megnehezíti a helyreállítást.

Az egyre vékonyabb és könnyebb készülékek trendje kiélezi a helyzetet: a szabványos alkatrészek helyett különleges vagy az alaplapra forrasztott összetevőket használnak, a barkácsbarát csavarokat ragasztóval pótolják, és a súlytakarékos konstrukció ritkán a legrobusztusabb.

PCMentés.hu Szigetszentmiklós műhely előnyei

  • Személyes beszélgetés közben meg is kereshetjük a hibát a készüléken.
  • Méltányosak a feltételek és a tanácsadás.
  • Kevés az interneten a negatív értékelés (vigyázat, ilyenek a konkurenciától is származhatnak).
  • Ha érzékeny vagy értékes adatok vannak a lemezen, akkor Ön dönt, előzőleg készít adatmentést, vagy a PCMentés.hu munkatársa intézze az adatok kezelését, melyet feláras szolgáltatás keretein belül adatmásolás címén végzünk.
  • Az adatainak óvása érdekében komoly adatvédelmi irányelveket követünk, cégünk GDPR kompatibilis.

Profi módon szerelünk

Hardver, szoftver vagy netes probléma? A legtöbb gondot garantáltan elháríthatjuk. Ha nem kapcsol be a készüléke. Alkatrészek garanciával.

„Próbáltad már ki- és bekapcsolni?”

Bármennyire is magától értetődőnek tűnik, sokszor előfordul több óra lázas kereséségetés után sincs meg a hiba oka és csak próbáljuk megjavítani a gépünket, mobilunkat, tabletünket stb., pedig egyetlen újraindítás is elegendő volna.

laptop szervíz

Bevizsgálási díjjak (1-3 munkanap)

Készülék típusa 
NoteszgépekINGYENES
Személyi számítógép (PC)INGYENES
Nyomtatók8 000 Ft
Tablet – Telefon8 000 Ft
GPS8 000 Ft

SOS árak (1-5 óra)

Javítás folyamatot akár azonnal, de legkorábban 1-4 órán belül megkezdjük.

Készülék típusaBruttó ár
Noteszgépek8 000 Ft
Személyi számítógép (PC)8 000 Ft
Nyomtatók13 500 Ft
Tablet – Telefon13 500 Ft
GPS13 500 Ft

Egyéb árak

SzolgáltatásBruttó ár
Tisztítás | AKCIÓ13 500 Ft helyett 6 500 Ft
Operációs rendszerek telepítése8 000 Ft
SOS Operációs rendszer telepítés (3 – 6 óra)13 500 Ft
Alaplap (BGA, zárlat)32 500 Ft
Egyéb  javítás10 000 Ft-tól

Részletekről bevizsgálási valamint annak idejéről az esetleges feláras szolgáltatásokról például (sürgős azonnali bevizsgálásról) következő oldalunk tud tájékozódni. >>> Átirányítás az oldalra

PCMentés.hu 2310 Szigetszentmiklós, Napfény utca 9 (ABC mellett)

Azonnal segítségre van szüksége?

Műhelyünk a PCMentés.hu budapest régiójában vállalja felár ellenében akár azonnal, de legkésöbb 1-5 óra alatt bevizsgálja hibás eszközét. Ez nem azt jelenti, hogy ez idő alatt el is készül. 

Kiemelten szeretnénk tájékoztatni a folyamat ideje ettől eltér, tehát a szolgáltatás lényege, hogy készülékét csupán csak előrébb vesszük a javításhoz.

Igénybe venni bruttó 10 000 forint összeg kifizetés után tudja.

Szigethalom és Tököl szomszédságában​

Budapest és környékről nagyon könnyen és gyorsan meg tudja közelíteni üzletünket. Nincs ez másképp akkor sem, ha Szigethalom, vagy Tököl városából érkezne hozzánk. Amennyiben eljutása hozzánk személyesen nem megoldható, akkor ez esetben el tudja jutatani üzletünkbe a javítandó eszközt valamilyen futár szolgálattal is.

Halásztelek közelében vagyunk és személyautóval gyorsan meg közelíthető helyen

Bontó és Lenovo műhely​

Használt és új alkatrészek elérhető webáruházunkban. Megtalálható majd minden márkához eredeti és új töltők.
A szétszerelés sorrendjére és az eljárás módjára vonatkozóan egy profi a tapasztalatára hagyatkozik, amely nekünk otthoni barkácsolóként hiányzik. Ezért a laptop javítás előtt gyűjtsünk be minél több információt.

A közösségi videó megosztó portálon gyakran találhatunk részletes és alapos videókat a legkülönbözőbb notebooktípusokhoz, amelyeket a modellnév és „teardown” (szétszedés) szó kombinációjával találhatunk meg. Legjobb, ha szerviz közben is készenlétben áll egy számítógép vagy tablet a videóval.

Ha nem találunk útmutatót, akkor óvatos tapogatódzásra van szükség: a ház szétszereléséhez oldjuk ki az olyan részeket, mint a rendszerfedél és az akku, valamint minden látható csavart, amelyek ezeket összetartják.

Packard bell bizonyos típusoknál gyakori és rendszeresen felmerülő probléma a tönkrement zsanér. A zsanérok fémből vannak, és szinte elpusztíthatatlanok – cserébe azonban gyakran kitörnek a burkolatból, amelyek a lágy műanyagához csak néhány csavarral vannak rögzítve. A szerelők a csavarmenetet nagy szilárdságú kétkomponensű ragasztóval rögzítik újból a műanyaghoz, utána újból ráhelyezik a csuklópántot, és a becsavarozás után ismét mindent ragasztóval rögzítenek.

Ha például a hang/fejhallgató bemenet, valamelyik USB-csatlakozó vagy egy billentyűzet nem működik, nyilvánvalóan nem sikerült megfelelően visszailleszteni. Akár szervizben, akár otthon ilyenkor mindent elölről kell kezdeni.

Házhoz megyünk?

Szeretnénk tájékoztatni, hogy kollégáink helysziní javítást nem végeznek, de készséggel állunk rendelkezésére és egy egyszeri oda-vissza szállításban tudunk segíteni. Szállítási díjszabásban kollégáink tudnak segítséget adni a megadott elérhetőségek valamelyikén.

Futárral küldhetem?​

Amennyiben személyesen nincs lehetőség leadni készülékét, de igénybe szeretné venni szolgáltatásunkat. Akkor abban az  esetben a következő postai címre küldheti készülékét.

CP20170360

Segítünk ide találni!
+36 70 605 62 70