logo1920x1080

H-P: 09:00 - 18:00

DELL LAPTOP SZERVIZ

Dell laptop szerviz műhelyünk egyik fő tevékenyége az DELL termékek Inspiron, XPS, Alienware, G sorozat, Latitude, Vostro gépek javítása, garanciális és nem garanciális asztali számítógépek javítása.

Szakértő munkatársaink mielőbb feltárják és kijavítsák a hibát készülékében PCMentés szerviz gondoskodik az adatok biztonságáért, ha Önnek mizéria az adatai mentése akkor bízza szakembereinkre.

DELL LAPTOP SZERVIZ

Dell laptop szerviz szolgáltatások

Garancia időn belül csak szoftveres hiba esetén tudunk segíteni, példáúl hibával indul el az operációs rendszer vagy esetleges frissítési hibát követően újra szeretné telepítettni rendszerét garanciaveztés nélkül, akkor abban is kérheti szakértő kollégáinkat.

Garancia időn túl is természetes bármilyen hibával fordulhat Dell laptop szerviz melletti műhelyünk felé a javításokra mindenesetben vállalunk garanciát.

Ne kísérletezzen otthoni javítással, tapasztalataink azt igazolják, hogy az otthoni körülmények között a sikeres javítások aránya nagyon kevés, próbálkozásunkkal nagyobb javítási költséget generálunk magunknak.

Bármilyen kérdése vagy észrevétele lenne munkatársaink nagyon szívesen állunk rendelkezésére.

dell szerviz logo
msi_logo
Scroll to Top