Áraink

Bevizsgálási díjjak (1-3 munkanap)*

Abban az esetben, ha szervizünkben javíttajta meg készüléket. 

Készülék típusa 
Laptop (Notebook)*0 Ft
Személyi számítógép (PC)*0 Ft
Nyomtatók*8 000 Ft
Tablet – Telefon*8 000 Ft
GPS*8 000 Ft

Bevizsgálási díjjak (1-3 munkanap)*

Abban az esetben, ha NEM szerízünkben illetve nem kéri a készüléke javítását. 

Készülék típusa 
Laptop (Notebook)*4 500 Ft
Személyi számítógép (PC)*4 500 Ft
Nyomtatók*8 000 Ft
Tablet – Telefon*8 000 Ft
GPS*8 000 Ft

SOS bevizsgálási díjjak árak (1-5 óra)​

Javítás folyamatot akár azonnal, de legkorábban 1-5 órán belül megkezdjük.

Készülék típusaBruttó ár
Noteszgépek8 000 Ft
Személyi számítógép (PC)8 000 Ft
Nyomtatók13 500 Ft
Tablet – Telefon13 500 Ft
GPS13 500 Ft
Egyéb árakBruttó ár
Tisztítás | AKCIÓ13 500 Ft helyett 6 500 Ft
Operációs rendszerek telepítése8 000 Ft
SOS Operációs rendszer telepítés (3 – 6 óra)13 500 Ft
Alaplap (BGA, zárlat)32 500 Ft
Egyéb laptop javítás10 000 Ft-tól

Részletekről bevizsgálási valamint annak idejéről az esetleges feláras szolgáltatásokról például (sürgős azonnali bevizsgálásról) következő oldalunk tud tájékozódni. >>> Átirányítás az oldalra

Feltüntetett árak tartalmazzák a mindenkori általános forgalmi adót (ÁFÁ-t).

Díjszabás

SzolgáltatásJavítási időÁRGarancia
Laptop takarítás |AKCIÓ|
(Hőátadó felületek pasztázása, hűtőventilátor portalanítás)
2 munkanap13 000 Ft helyett 6 500 Ft1 hét
Laptop takarítás | SORON KÍVÜL |
(Hőátadó felületek pasztázása, hűtőventilátor portalanítás)
3 – 4 óra15 000 Ft1 hét
Operációs rendszer telepítés
(Nem tartalmazza az adatok másolását)
2 munkanap8 000 Ft1 hét
Operációs rendszer telepítés | SORON KÍVÜL |
(Nem tartalmazza az adatok másolását)
3 – 4 óra13 500 Ft1 hét
Operációs rendszer telepítés + Adat másolással2 munkanap18 500 Ft1 hét
Operációs rendszer telepítés + Adat másolással | SORON KÍVÜL |3 – 4 óra24 500 Ft1 hét
Alaplapi hiba javítás | BGA IC javítás, csere |2 – 5  hét39 900 Ft12 hónap
Alaplapi hiba javítás | Áramköri javítások |1- 5 munknap19 000 Ft-tól6 hónap
Memória csere – bővítés1 munkanapegyedi ár6 hónap
HDD/SDD csere – bővítés1 munkanapegyedi ár6 hónap
CD/DVD meghajtó csere1 munkanapegyedi ár6 hónap
Laptop ventilátor csere1 munkanapegyedi ár6 hónap
Töltő, DC alzat csatlakozó csere1- 5 munknap19 000 Ft-tól6 hónap

Javítóműhely szolgáltatásink!

Gyártótól és típustól függetlenül vállaljuk minden laptop, notebook, netbook alaplapi szintű és egyéb javítását. Vállaljuk továbbá törött tápcsatlakozó, USB, LAN, modem csatlakozó cseréjét, valamint alaplapi zárlatok, túlfeszültség okozta meghibásodások, töltés vezérlő és töltő áramköri hibák, illetve egyéb alaplapi meghibásodások javítását. Tapasztalt szervizes kollégáink minden esetben alapos diagnosztikát végeznek a javítás megkezdése előtt, és előzetesen árajánlatot adnak Önnek a várható költségekről. A bevizsgálási minden esetben ki kell fizetni a készülék leadásakot, valamint akkor sem fizetjük vissza ha Ön nem kéri a javítást! Természetesen az elvégzett szervizes munkáinkra garanciát vállalunk, ami minden esetben 6 hónap.

Szervizünkben minden elvégzett munkára garanciát adunk!

Miért lehet jelentős árkülönbség a videokártya javítással foglalkozó szervizek között?

Tapasztalataink szerint sajnos a legtöbb olcsó árakkal dolgozó szerviz, vagy “szakember” nem rendelkezik a megfelelő technikai háttérrel a laptopok videokártyáinak javításhoz, ezért sokszor pár ezer forintos hőlégfúvók használatalával melegítik újra az alaplapon található videchipet (ezt a technikát szakmán belül ún. “reflow”-ként is emlegetik). Bár ez a megoldás valóban jelentősen olcsóbb, az esetek 99%-ban nem eredményez hosszútávú megoldást (maximum 1-2 hónap), de gyakran akár, komolyabb, javíthatlan károkat is eredményezhet.

Tapasztalataink szerint sajnos a legtöbb olcsó árakkal dolgozó szerviz, vagy “szakember” nem rendelkezik a megfelelő technikai háttérrel a laptopok videokártyáinak javításhoz, ezért sokszor pár ezer forintos hőlégfúvók használatalával melegítik újra az alaplapon található videchipet (ezt a technikát szakmán belül ún. “reflow”-ként is emlegetik). Bár ez a megoldás valóban jelentősen olcsóbb, az esetek 99%-ban nem eredményez hosszútávú megoldást (maximum 1-2 hónap), de gyakran akár, komolyabb, javíthatlan károkat is eredményezhet.

Laptop tisztítás | Hűtés problémák javítása

Általánosságban elmondható, hogy az informatikai eszközök nem igazán szeretik a meleget. Laptop esetében a probléma elsősorban a nem megfelelő légáramlás vagy a ventilátor hibája lehet. Az ilyen esetekben a hőmérséklet növekedésével arányosan nő az egyes vezetők elektromos ellenállása, így csökken a rendszer hatékonysága. Ha nem megfelelő a hűtés, a túlzott melegedés kezdetben lassulást, rosszabb esetben komoly károkat okozhat, esetleg a processzorban található védelem miatt a készülék ki is kapcsol.

A probléma a laptop teljes tisztításával, karbantartásával orvosolható. Szerviz szolgáltatásai között természetesen a teljes körű tisztítás is szerepel; kollégáink szakszerűen szétszedik a készüléket, majd minden alkatrészét portalanítják, elvégzik külső és belső tisztítását, a processzor hőelvezetésének megújítását, újra pasztázását. Ez a tisztítás akár 1 évvel is megnövelheti a laptop élettartamát.Laptop kijelző javítás, csere

A kijelző egy igen érzékeny pont laptopunkon, ezért gyakori eset, hogy leejtés, nyomás, ütés, vagy esetlegesen a billentyűzeten felejtett toll, egér, vagy egyéb külső eszköz vagy körülmény hatására a kijelző bereped. Ezt a hibát minden esetben a kijelző cseréjével tudjuk orvosolni.DC-Tápaljzat, tápcsatlakozó csere

A laptop töltésére szolgáló töltő csatlakozó feszítésre, ütésre, külső behatásra nagyon könnyen kitörhet, ez laptopok esetében gyakori probléma. Amennyiben a laptop csak a töltő csatlakozó mozgatására, vagy csak egy bizonyos pozícióban hajlandó tölteni/bekapcsolni, akkor nagy valószínűség szerint a laptop DC csatlakozója szorul cserére. A rossz érintkezés miatt a csatlakozó és az alaplap között megnő a feszültség, a csatlakozó környékén az alaplap melegszik, megég, sőt nagyobb teljesítményű laptop esetén még a készülék műanyag váza is megolvadhat. Lehetőség szerint ne használjuk laptopunkat hibás DC csatlakozóval. Ha a tápcsatlakozó törött, a gépet az akkumulátor eltávolításával és a töltő kihúzásával áramtalanítsuk, ugyanis a csatlakozóból kitört fém darabok súlyos alaplapi zárlatokat okozhatnak.

Laptop billentyűzet javítás, csere

A laptop billentyűzetek esetében a leggyakrabban előforduló hiba, hogy egy véletlen folyamán folyadék (sör, bor, kávé) kerül a klaviatúrába. A legfontosabb ilyen esetekben, hogy távolítsuk el az akkumulátort, és kapcsoljuk ki a laptopot, mert ha tovább szivárog a billentyűzeten a folyadék, az akár az alaplapon is súlyos zárlatokat okozhat. A folyadék hatására általában azonnal, vagy kis idővel a baleset után a billentyűzeten több gomb is működésképtelenné válik, ezt pedig ebben az esetben egyértelműen a fóliák között létrejött oxidáció okozza.

A laptop billentyűzet vezérlése 3 rétegből áll, ún. fóliákból tevődik össze. (Felső vezető fólia, elválasztó, alsó vezető fólia), ezért a billentyűzet javítása még elektronikában jártas szakemberek számára is gyakorlatilag lehetetlen feladat. Ilyen esetekben a laptop billentyűzet cseréje jelenti a végleges megoldást. Javasolt a folyadék beömlése után azonnal laptop szervizbe vinni a laptopunkat, mert az esetleges alaplapi és egyéb alkatrészeken előforduló oxidációkat minél hamarabb meg kell szüntetni.